Close

Rezultati i Sondazhit: A do t'i ndihmonit Shqiptarëve Musliman të Maqedonisë>

Votues
84. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

55 65.48%
  • Jo

19 22.62%
  • Nuk kam qendrim

4 4.76%
  • Ndoshta

6 7.14%
Faqja 37 prej 38 FillimFillim ... 2735363738 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 361 deri 370 prej 378
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Vendndodhja
    ........
    Postime
    309
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    shqiptaret e maqedonis akoma jetojn ne kohen e gurit,ne vend qe te kerkoin diqka shqiptare ata kerkoin gjami!!!
    Ku e nxore këtë temë , që moti është harru ?
    Më duket se ti skishe tjera punë pos me fut urrejtje fetare , edhe je shum i dyshimt se nuk mer pjesë në tjera tema por vetem ne tema ku ka xhamia ..
    A JE VËRTET SHQIPTAR ?!

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Iliri. Lexo Postimin
    Ku e nxore këtë temë , që moti është harru ?
    Më duket se ti skishe tjera punë pos me fut urrejtje fetare , edhe je shum i dyshimt se nuk mer pjesë në tjera tema por vetem ne tema ku ka xhamia ..
    A JE VËRTET SHQIPTAR ?!
    Ta garantoi qe shqipetar jam por jo mutliman

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    Xhamia nuk eshte elemt shqiptar sic eshte ven titulli më lartë po eshte e bashkisë islame normal që Vatikani nuk i perkrah pjestart e komunitetit islam per xhami.
    Nuk po dishe me lexu, Vatikani e kundërshton ndërtimin e Kishes!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    236

sja keni as idene me elementale!

Si mer qeka mire ky plan per Shqiptaret, kur nuk ka as edhe nje simbol Shqiptar! Si do rriten kalamojte aty??! Me Heroj pseudo Maqedonaso Bullgare?

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga DOR Lexo Postimin
    Si mer qeka mire ky plan per Shqiptaret, kur nuk ka as edhe nje simbol Shqiptar! Si do rriten kalamojte aty??! Me Heroj pseudo Maqedonaso Bullgare?
    epo keshtu po na thot ky serbi shqipfoles me pseudonimin drenicaku, ky e ka ndreq jeten atje në prokuple tash kqyr edhe ketu me na bërë sikur atje

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664

Ne qender te Shkupit duhet te varren ne litare politikane dhe udheheqesit shqipefoles te maqedonise ,duke filluare prej atij me te madhit .

Me siguri se nje permendore antike duhet t'i behet Ali Ahmetit, e Menduh Thacit, dhe t'i vendosin krahe per krahe me Goce Delcevit ,qe te ja rregullojne mustaqet.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664

Paskem haruare se Ali Ahmet,i dhe Mendu Thaci ,nuk flasin me njeri tjetrin .Me siguri se jane idhnuare duke i ozurpuare do muhalla te lodraxhive . Qe mos te ju him nder hake ne t'i dajne per gjysme mustaqet e Goce Delcevit. Kjo do te ishte nje bisnes me laverdi se mustaqet e Goce Dellcevit, munde t'i shesin ne Bullgari.

i/e regjistruar Maska e mujoislam
    Anëtarësuar
    22-01-2010
    Postime
    246
    Sa i perkete atyreve qe ishin kunder muslimaneve shqiptar pra qe mos te na ndihmojn,nuk kemi nevoj se ne 2001 e banem vete luften,por po va ceki kti drenicakit qe mos tja fus kot e kot se e turpron emrin qe e ka,pastaj ne pergjithesi shqiptareve te kosoves ato qe kane mbet se shumica jane asimilu ashtu si banen me heret shiptaret e shqipris...ashtu qe nuk pres ndihmen e juaj si shqiptar,kurse sa i perkete atyreve qe jane musliman shqiptar qofte ne kososv apo shqipri e di per ato se na ndihmojn kurse juve tjereve go in hell

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    epo keshtu po na thot ky serbi shqipfoles me pseudonimin drenicaku, ky e ka ndreq jeten atje në prokuple tash kqyr edhe ketu me na bërë sikur atje
    O kok turku
    Prokupla eshte shqiptare,po ti je ka i ban argat serbis me fen mutlimane

Bobooooo u ka mbush forumi me turq serb dhe grek,a ka ndonje shqiptar qe te flasi per hallet tona,apo do qajm hallet e mehalles
    Revolution 1848

Faqja 37 prej 38 FillimFillim ... 2735363738 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •